El festival Dau Barcelona tornarà a omplir de jocs la Fabra i Coats

La dotzena edició del festival Dau Barcelona tindrà lloc el 18 i el 19 de novembre al recinte de la Fabra i Coats, al districte de Sant Andreu. Una trobada imprescindible per als amants dels jocs, on podran redescobrir els clàssics i estar al dia de les novetats i les darreres tendències.

26/10/2023 15:03 h

Ajuntament de Barcelona

El Dau Barcelona es divideix en seccions:

  • El Gran Dau, un espai en el qual coneixereu jocs clàssics i de nova creació, amb tot de demostradors per ensenyar les dinàmiques de joc.
  • Els campionats, que es juguen tant de dia com de nit.
  • Les activitats a l’Ateneu L’Harmonia, on s’exposaran propostes de nous jocs en fase de prototip.
  • Els jocs per a nens i nenes al Dauet, a l’Escola Can Fabra.
  • El Dau Expert, per als jugadors i jugadores amb més experiència, a l’Institut Martí Pous, on també tindrà lloc el Dau Històric.
  • El Dau Tradicional, amb jocs clàssics, als patis de l’Escola Can Fabra i de l’Institut Vapor del Fil.

A més, el festival organitza activitats durant tot l’any en escoles, biblioteques, centres cívics, casals de gent gran i, fins i tot, en carrers i places per convidar la gent a establir relacions mitjançant els jocs de taula.

Gala de premis

El Dau Barcelona començarà amb una gala de premis, el 17 de novembre al vespre, al Sant Andreu Teatre, on es lliuraran els guardons a una personalitat destacada del món del joc, al millor autor o autora de l’any, al millor autor o autora novell de l’any i al millor il·lustrador o il·lustradora de l’any. Com en cada edició, el Saló del Prestigi de Dau Barcelona, format per persones que han destacat per la divulgació, l’estudi o la creació de jocs, incorporarà una nova personalitat històrica. La gala es podrà seguir en directe al web del festival.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia