Els gossos ja es poden banyar a la platja de Llevant

Torna un any més la platja de gossos de Barcelona, ubicada a l’espai habilitat a l’extrem nord de la platja de Llevant. L’àrea té enguany 1.500 metres quadrats, un 20% més, i capacitat per a 120 animals. Els gossos pigall la tindran reservada tres dies de l’estiu durant unes hores i els del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) hi aniran els dimecres.

31/05/2023 15:48 h

Ajuntament de Barcelona

La platja de gossos, que obre de 10.30 a 19.30 hores, té mobiliari adaptat amb abeuradors i una zona de control on es comprova que tots els animals porten el xip identificatiu. L’ocupació es pot consultar al web de platges.

Enguany l’espai obrirà tres dies de l’estiu, el 17 de juny, el 9 de juliol i el 5 d’agost, de 8.30 a 10.30 hores, perquè el puguin aprofitar els gossos pigall.

A més, els dimecres es mantenen les sortides dels animals del CAACB, que, com altres anys, també disposaran d’unes hores a la piscina de Can Jané, a la Roca del Vallès. Una vintena de gossos s’hi desplaçaran el 14 de juliol amb persones voluntàries del centre.

 

Etiquetes associades a la notícia