Es renovaran cinc àrees de joc infantil a Ciutat Vella

L’actualització inclou la incorporació de nous elements de joc i més zones d’estada i vegetació, i tindrà lloc als espais que hi ha a la plaça de les Caramelles, a la plaça de Vicenç Martorell, a la placeta de Martina Castells i a l’espai del carrer de l’Arc del Teatre, al barri del Raval, i als jardins del Pou de la Figuera, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

22/08/2023 17:01 h

Ajuntament de Barcelona

A les àrees de joc del barri del Raval s’hi introduiran elements accessibles, inclusius, amb opcions per a totes les edats i no sexistes. També s’hi crearan espais d’estada i s’adequaran els serveis de reg i enllumenat. Les tres actuacions al Raval són propostes triades per la ciutadania en el marc dels pressupostos participatius. A més, al carrer de l’Arc del Teatre s’hi col·locarà una xarxa de bàdminton per hores.

Als jardins del Pou de la Figuera s’hi dinamitzarà la zona de joc i se’n milloraran les connexions amb l’entorn, i s’hi canviarà el paviment, que passarà a ser de sauló amb cautxú a la zona dels elements de joc i de formigó a la zona de la taula de ping-pong. També hi haurà una zona de sorral. A més, s’hi canviarà el mobiliari urbà, s’hi incorporarà una font de beure i se n’adequaran l’enllumenat i el reg.

La previsió és que les actuacions comencin a finals d’any.

Etiquetes associades a la notícia