Vine a l'itinerari guiat pels edificis emblemàtics de la Dreta de l'Eixample - PLACES EXHAURIDES

Us proposem un itinerari per descobrir, a partir de documents que es conserven a l’Arxiu Municipal de Barcelona, una àrea molt concreta de la Dreta de l’Eixample que ressegueix la localització d’una sèrie d’edificis que, si bé no són els més coneguts d’aquesta zona (caracteritzada per l’emplaçament de la gran arquitectura modernista de la ciutat), no podem deixar de destacar-los, com ara les Cases Cerdà, la Casa Pomar, el Mercat de la Concepció o la mateixa Seu del Districte de l’Eixample.

El recorregut s’inicia al xamfrà situat entre els carrers Roger de Llúria i Consell de Cent i finalitza a l’encreuament dels carrers València i Bailén per traslladar-nos en un moment de la història de la ciutat en què aquesta zona de l’Eixample es converteix en el lloc de residència de la burgesia amb més renom, fet que queda reflectit en els edificis que grans promotors de l’època hi fan construir. Bona part d’aquesta arquitectura (majoritàriament de caràcter privat) és la que es ressegueix al llarg d’aquest itinerari, que esperem que gaudiu i, si és per primera vegada, descobriu.

Dia i hora: Dissabte, 1 de juliol de 2023, a les 10.00 h (es calcula que l’itinerari tindrà una durada d’1,5 hores)

Punt de trobada: C. Roger de Llúria, 60 (davant de l’Hotel Catalonia). Es recomana presentar-se al punt de trobada amb una antelació de 10 minuts

És necessària inscripció prèvia a través del següent formulari (places limitades)

Etiquetes associades a la notícia