“Amunt persianes”: oberta la convocatòria per a la compra de locals en planta baixa

El pressupost que es destina a aquesta acció és de setze milions d’euros, que s’invertiran en la compra d’immobles d’unes característiques determinades en zones estratègiques de la ciutat. Es tracta d’una de les iniciatives de la mesura de govern “Amunt persianes”, el pla per a la recuperació i el rellançament de la ciutat. El termini s’acaba el 25 de juny.

03/06/2021 11:03 h

Foment de Ciutat

 

Ciutat Vella es considera zona prioritària i, per aquest motiu, disposa d’una convocatòria específica de sis milions d’euros. Els deu milions restants es destinaran a la compra de locals que estiguin en altres punts de Barcelona. En aquest cas també es prioritzen les zones amb més locals buits, com ara els districtes de l’Eixample, Sant Martí, Sants-Montjuïc o Sarrià – Sant Gervasi.

L’objectiu d’aquesta mesura és impulsar l’activitat econòmica en locals en planta baixa. L’adquisició de locals donarà pas a una cartera de baixos de protecció oficial que es destinaran a la dinamització comercial, social, cultural o econòmica.

Voleu saber si el vostre local s’inclou a la convocatòria?

La convocatòria “Amunt persianes” està oberta fins al 25 de juny per a propietaris de locals d’entre 60 i 1.000 metres quadrats, o a partir de 1.500 metres quadrats amb unes característiques determinades.