La Guàrdia Urbana de Barcelona incorpora 132 agents

Aquest matí l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès (Vallès Oriental), ha estat la seu de l’acte de graduació dels agents de la 96a promoció de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

15/09/2023 11:31 h

Ajuntament de Barcelona

A partir d’ara, els nous efectius, dinou dels quals ja estan operatius, començaran la fase de pràctiques a les diferents comissaries del cos de policia barceloní acompanyats d’altres agents amb més experiència. Un cop superat un any de servei, seran nomenats agents del cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona com a funcionaris de carrera. Pròximament, la nova promoció rebrà la benvinguda i les plaques en un acte.

Amb aquest increment d’efectius es vol millorar el servei a la ciutadania, ja que els agents faran tasques de proximitat al carrer per enfortir el contacte amb els ciutadans i l’atenció.

En aquest sentit, la setmana passada es va presentar el balanç dels primers mesos del Pla Endreça, que inclou la incorporació addicional d’un centenar d’agents de la Guàrdia Urbana, gràcies als quals s’han incrementat les sancions per actes incívics.

Etiquetes associades a la notícia