L’Institut de Nàutica de Barcelona es reorganitza a partir del curs vinent

A partir del curs 2023-2024 l’edifici Escar formarà part de l’Institut de Nàutica de Barcelona (INB). Durant els pròxims tres cursos es realitzaran obres d’ampliació a l’edifici, situat al recinte del port de Barcelona, per tal que a partir del curs 2026-2027 s’hi ubiqui l’Institut i en concentri l’activitat de manera definitiva, juntament amb l’edifici El Far, que hi està situat al davant.

16/12/2022 11:41 h

Ajuntament de Barcelona

A l’edifici El Far s’hi ubicarà l’aulari i l’administració, i el nou edifici Escar assolirà la capacitat necessària amb les ampliacions progressives i acollirà els tallers.

Els vaixells que s’usaran per a la formació d’estudiants estaran varats a la zona del moll de Pescadors, gràcies a la col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Barcelona.

Actualment, l’Institut de Nàutica està format per tres equipaments: l’edifici El Far, l’edifici Taller Drassanes i l’edifici de la Nau, de la Fundació de Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB). Aquest últim ja no formarà part de l’Institut durant el proper curs; en aquest equipament s’hi instal·larà l’equip italià de la Copa Amèrica 2024, Luna Rossa Prada Pirelli Team.

El finançament total del projecte és de 4,5 milions d’euros i serà a càrrec de l’Ajuntament, el Departament d’Educació, el port de Barcelona i Marina Barcelona 92.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia