Neix l’Espai Lidera per impulsar l’emprenedoria de les dones a la ciutat

El nou centre vol ser un punt de trobada d’iniciatives de lideratge femení per contribuir a la igualtat i a la reducció de la bretxa de gènere en els àmbits empresarial i directiu, en els quals encara hi ha una majoria de participació masculina.

08/03/2022 17:20 h

Ajuntament de Barcelona

Ubicat a la Incubadora Almogàvers, al districte 22@, l’Espai Lidera té l’objectiu d’enfortir les relacions professionals i visibilitzar les organitzacions que treballen dia a dia per la igualtat al sector empresarial. Aplegarà projectes d’emprenedoria liderats per dones, així com iniciatives d’entitats que participen en el programa de creació d’empreses de l’agència econòmica municipal, Inicia.

En la inauguració de l’espai hi han participat dones representants de diferents associacions i entitats, com Fidem, Women for Climate, WA4Steam, Dones en Xarxa, 50×50, Dones pel Futur, Observatori de Lideratge a l’Empresa – UPF, Women 360 Congress i iPensa.

Disposa de dotze espais de cotreball distribuïts en dues sales i d’una altra sala per fer reunions i formacions. Per accedir-hi, les organitzacions han de presentar una sol·licitud i la informació de l’entitat.

Pren el nom del programa de Barcelona Activa Lidera, que potencia la trajectòria professional de les dones a la ciutat i que ja ha format quatre mil dones mitjançant accions de suport per crear empreses, mentories i programes de desenvolupament directiu, millora competencial, estratègia digital i acompanyament en finances.

Etiquetes associades a la notícia