Nou pla estratègic de la Fundació Mobile World Capital

Un nou horitzó per impulsar una transformació digital sostenible. Entorn d’aquesta premissa girarà el nou Pla estratègic 2023-2024 de la Fundació Mobile World Capital. El pla posa en el centre la sostenibilitat, la millora de la qualitat de vida de les persones i la consolidació de la ciutat com a capital tecnològica i digital del sud d’Europa.

30/11/2023 14:26 h

Ajuntament de Barcelona

El pla se centra en l’humanisme tecnològic i posa el focus en la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida de les persones. Les actuacions de la Fundació Mobile World Capital giraran entorn del següent:

  • Tech4Good. Impuls de projectes d’impacte positiu en la societat.
  • Talent digital. Posicionament de Barcelona com a pol d’atracció de talent digital i com a referent internacional en el coneixement digital.
  • Transferència tecnològica. Suport a l’ecosistema de la ciutat pel que fa a la creació d’empreses derivades científiques.

També es crearà un observatori per generar i difondre coneixement propi sobre diversos temes relacionats amb l’impacte de la digitalització en la societat.

Premis per reconèixer els millors projectes de digitalització sostenible

La Fundació Mobile World Capital premiarà les propostes públiques o privades internacionals alineades amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Etiquetes associades a la notícia