Nou web per consultar els processos selectius de l’Ajuntament

Entra en funcionament un nou web que permet consultar la informació general dels diferents processos selectius de l’Ajuntament i les entitats municipals d’una manera més àgil. El nou espai ofereix una estructura més actual, visual, accessible i navegable, i té com a objectiu donar resposta a les necessitats de les persones que participen o volen participar en aquests processos selectius.

24/01/2024 18:07 h

Ajuntament de Barcelona

El nou web  inclou les diferents vies per formar part de la plantilla municipal, tant per a personal funcionari com per a persones que volen accedir per primera vegada a la funció pública, sigui a través d’oposicions (convocatòria d’oferta pública) o borses de treball.

Inclou un apartat dedicat a la convocatòria d’oferta pública, amb tota la informació detallada pel que fa als requisits de participació, les característiques i els calendaris orientatius, les proves que cal fer i els passos que cal seguir per a la constitució o ampliació d’una borsa de treball. També hi ha un cercador que permet localitzar convocatòries d’interès.

Si la persona ja forma part d’una borsa de treball, al web pot consultar en quina posició es troba, així com els temaris comuns i els anuncis de l’oferta pública d’ocupació aprovats, i també descarregar els exàmens i solucionaris de convocatòries anteriors, una eina que facilita la preparació dels exàmens.

Etiquetes associades a la notícia