Nova normativa per regular les activitats dels serveis funeraris

S’ha iniciat el procés per treballar en una nova regulació que estableixi en quins sòls destinats a equipaments es poden ubicar les activitats de serveis funeraris i que aquestes activitats siguin compatibles amb la necessitat dels barris de disposar dels equipaments bàsics essencials per al seu dia a dia. Fins a la nova regulació, l’Ajuntament de Barcelona ha suspès durant un any la tramitació de plans urbanístics per a la implantació o l’ampliació d’equipaments de serveis funeraris, així com de llicències d’obres i llicències i comunicats d’activitats.

01/07/2022 12:09 h

Ajuntament de Barcelona

En l’elaboració de la normativa es tindran en compte aspectes vinculats al tipus de sòl on s’han d’ubicar aquestes activitats, la densitat respecte a altres activitats del mateix tipus o la compatibilitat amb altres usos, entre d’altres.

Per poder tirar endavant aquest document urbanístic, la Comissió de Govern ha acordat una suspensió de la tramitació de plans urbanístics per a la implantació o l’ampliació d’equipaments de serveis funeraris, així com de llicències d’obres i llicències i comunicats d’activitats. La suspensió no afectarà els projectes en tramitació i serà d’un any.

Etiquetes associades a la notícia