Nova pista de slot de 40 metres a Sant Andreu

15/03/2015 08:39 h

Sant Andreu TV

Sant Andreu disposa d’una nova pista per fer curses de cotxes a escala. L’entitat andreuenca Gasclavat Slot Club ha inaugurat una nova instal·lació per fer córrer aquests vehicles. El traçat de l’slot s’ha decidit entre tots els socis de l’entitat; cada dijous al vespre competeixen en aquesta pista ràpida per fer el millor temps.

La nova pista mesura més de 40 metres de llargada i hi poden córrer fins a sis cotxes a la vegada. El traçat es va decidir entre tots els socis de l’entitat i combina trams rectes i corbs, i angles de 180 graus. També té corbes en pendent, que requereixen molta tècnica a l’hora de fer anar els cotxes.

A més de fer córrer els cotxes, els adapten als reglaments de cada categoria. Acostumen a competir amb cotxes a escala 1:32 i 1:24 i n’arrangen peces del motor, els engranatges i la suspensió segons la categoria en la qual competeixen. Els preus d’aquests cotxes poden oscil·lar entre 20 i 80 euros. També hi ha qui els pinta i els dissenya al seu gust.

Gasclavat Slot Club es va crear l’any 2000. Fa un mes que s’han traslladat al carrer de Renart, però abans havien estat en dos altres locals de Sant Andreu. Els socis, 18 homes d’entre 14 i més de 60 anys, es reuneixen cada dijous al vespre per competir i també participen en trobades estatals i internacionals.

Més informació:

– Web del Gasclavat Slot Club