Obre al públic la Clariana de les Glòries

La Clariana de les Glòries ha obert al públic de la ciutat i ofereix un servei de gandules, taules, cadires i para-sols, així com activitats dirigides i de lleure en un pulmó verd de la ciutat que disposa d’un espai d’una hectàrea amb gespa.

28/09/2021 13:37 h

Ajuntament de Barcelona

El servei que s’engega està pensat per a l’estada, treballar, llegir, conversar o relaxar-se i està gestionat per una empresa d’inserció laboral que, a més, farà tasques d’informació de les activitats futures, el funcionament de l’espai i els entorns.

La Clariana de les Glòries està oberta d‘11.00 a 20.00 hores entre els mesos d’abril i octubre i d’11.00 a 19.00 hores entre els mesos de novembre i març.

Una programació d’activitats definida amb les entitats

Fins al mes de desembre es treballarà la proposta de model de gestió de l’espai, que funciona com un equipament a l’aire lliure. Les entitats i els equipaments dels voltants participaran en la programació d’activitats.

Així, la coproducció permetrà definir activitats periòdiques i de temes diversos que tinguin en compte la pedagogia i sensibilització sobre el verd i la biodiversitat, tant per a la ciutadania en general com per a escoles i instituts.

Durant l’estiu, a la Clariana de les Glòries s’ha dut a terme una prova pilot per al desenvolupament d’activitats. Les més destacables han estat el suport als casals d’estiu de l’Escola Bressol Municipal Leonor Serrano i l’Escola Gaia; les activitats infantils, que han permès a 920 famílies gaudir de l’espai els dissabtes i diumenges, i el taitxí, que va iniciar-se el mes de juliol amb una vintena de participants.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades