Obertura del carrer de la Diputació a la Superilla d'Hostafrancs

El carrer de la Diputació s'ha convertit en un vial cívic que uneix Tarragona amb Creu Coberta pel darrere de l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza en paral·lel a l'espai també comunitari del Meeting Point de l'Associació de Comerciants. L'obertura d'aquesta prolongació en corba del carrer de la Diputació forma part de les actuacions per incloure tota aquesta àrea pacificada de trànsit a la Superilla de Sants-Hostafrancs.

13/05/2019 10:43 h

Mupert

El nou tram del carrer de la Diputació no té res a veure amb la seva secció típica de l’Eixample (voreres de cinc metres i calçada de 10 m). Aquí hi ha una vorera de set metres d’ample i una semiplataforma única per la qual només passaran els vehicles de servei, els del veïnat i les bicicletes en direcció al carrer de Tarragona. A la vorera s’han plantat acàcies del Japó i a la semiplataforma, mèlies. A l’encreuament amb el carrer de la Creu Coberta hi ha ara un pas de vianants que uneix el carrer de la Diputació amb el de Mir i Geribert. Al carrer de Tarragona, la vorera travessa l’encreuament i també tindrà continuïtat a través del carrer del Príncep Jordi.

Per fer realitat la Superilla de Sants-Hostafrancs en aquest sector, també ha canviat el sentit de circulació del carrer de Sant Nicolau i s’ha reformat el carrer del Consell de Cent, incorporant-hi un carril bici bidireccional que ja uneix el carrer de Tarragona amb el de la Creu Coberta.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades