Sons de Ciutat apropa la música en viu als mercats i eixos comercials

Sons de Ciutat és el nou programa que portarà la música en viu als mercats i eixos comercials de la ciutat per promocionar i dinamitzar l’activitat econòmica i el comerç local. Els propers 6 mesos, 94 formacions barcelonines oferiran 200 concerts de petit format en 82 ubicacions repartides pels 10 districtes de la ciutat. Dos d'elles a Sants-Montjuïc.

07/10/2022 14:00 h

Ajuntament de Barcelona

Sons de Ciutat es durà a terme en tres períodes diferents:

Sons de Ciutat de tardor

De l’1 d’octubre al 19 de novembre, els dissabtes a les dotze del migdia, es podrà gaudir de les actuacions de 21 grups i artistes repartits per tota la ciutat. En concret, a Sants-Montjuïc podreu gaudir dos concerts:

Carmen i Maria (flamenc)
Dissabte, 15 d’octubre, a les 12 h
Plaça de Teresa Claramunt a la Marina

Hip Horns Brass Collective (banda de metalls)
Dissabte, 12 de novembre, a les 12 h
Jardins de la Rambla de Sants

Sons de Nadal

Entre el desembre i el gener s’ofereixen concerts coincidint amb les festes de Nadal. Sons de Nadal de l’any passat ha servit d’inspiració per al programa més llarg que s’ofereix aquests mesos. Els concerts es faran de dijous a diumenge en horaris de matí i tarda.

Concerts de primavera

Els mesos de febrer, març i abril la música tornarà a sonar en viu els dissabtes a les dotze del migdia.

La programació inclou propostes musicals d’estils molt variats que abasten, per exemple, el jazz, l’indie, el pop, el rock, música clàssica, música urbana, electrònica, world music, brass bands o cantautor, i ha estat elaborada amb la complicitat de nou agents musicals de la ciutat: Primavera Labels de Primavera Sound, Sónar, Quesoni, L’Afluent, Taller de Músics, Conservatori Superior del Liceu, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, Escola Superior Jam Session i Associació Coincidències.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia