Tot el que necessiteu, a Joves de Barcelona

La ciutat disposa d’un gran ventall de recursos gratuïts destinats a informar, acompanyar i assessorar els i les joves d'entre 12 i 35 anys en el que els interessa o els preocupa, com ara els estudis, la feina, l’habitatge o el benestar emocional. Per donar a conèixer tots aquests serveis neix la campanya Joves de Barcelona, amb una imatge, un web i uns canals comunicatius nous i amb la participació d’‘influencers’ reconeguts.

19/03/2023 12:59 h

Ajuntament de Barcelona

La campanya Joves de Barcelona sorgeix de la proposta d’un centenar de joves que, des del juliol del 2021, van participar en el Fòrum Jove BCN. Durant la celebració d’aquesta iniciativa de participació ciutadana van reclamar l’adequació dels canals i els llenguatges de comunicació per al públic més jove de la ciutat.

La nova imatge gràfica ja tenyeix de vermell i blanc els 18 punts joves de Barcelona, abans coneguts com a punts InfoJOVE, el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) i el Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ). A més, Joves de Barcelona té presència en 85 instituts de secundària de la ciutat.

Nou web… i nou TikTok!

El nou portal web joves.barcelona concentra tota la informació d’interès per a les persones d’entre 12 i 35 anys de Barcelona. Amb una simple cerca s’hi pot trobar informació i recursos sobre estudis, feina, habitatge o benestar emocional, a més de propostes d’oci i de lleure.

L’altra gran novetat es troba a les xarxes socials. Amb un perfil unificat, @joves_barcelona, la comunicació traspassa les fronteres d’Instagram i de Twitter per fer el salt a TikTok, amb la participació d’influencers i creadors de contingut reconeguts entre el públic jove de la ciutat, com ara Blanca Guilera, la rapera feminista Miss Raisa, la ballarina i coreògrafa Nadine Romero i els joves creadors Roma BA i Genís Costas.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia