Restablert el servei al tram Clot-Fondo de la línia L1 de metro

Els treballs d’estiu a la xarxa de metro s’acaben i aquest dissabte, 31 d’agost, es restableix la circulació de trens entre les estacions de Clot i Fondo de la línia L1 i entre les estacions de Sagrada Família i Paral·lel de la línia L2. Dilluns l’estació de Pubilla Cases de l’L5 tornarà a estar operativa i la línia funcionarà amb normalitat.

30/08/2019 12:17 h

Ajuntament de Barcelona

La remodelació integral de 9 quilòmetres d’infraestructura a la línia L1 de metro, entre les estacions de Clot i Fondo, la més gran feta mai a la xarxa, ha permès actualitzar un tram de més de cinquanta anys d’antiguitat.

Durant el període en què s’han fet els treballs, entre el 29 de juny i el 30 d’agost, s’han habilitat diversos serveis alternatius de bus.

A partir de dissabte, 31 d’agost, tota la línia L1 de metro funcionarà amb normalitat i es restablirà el servei a les estacions que han estat tancades: Navas, La Sagrera, Fabra i Puig, Sant Andreu, Torras i Bages, Trinitat Vella, Baró de Viver, Santa Coloma i Fondo, a més de Clot en direcció Fondo.

Millores a l’L2 i l’L5

Del 27 de juliol al 30 d’agost s’han realitzat treballs de millora a la línia L2 de metro, que han deixat sense servei les estacions de Paral·lel, Sant Antoni, Universitat, Passeig de Gràcia, Tetuan i Monumental.

A partir de dissabte, 31 d’agost, es restableix la circulació de trens al tram entre Sagrada Família i Paral·lel.

A més, dilluns, 2 de setembre, tornarà la normalitat a la línia L5 de metro. Del 29 de juliol a l’1 de setembre el tram entre Can Vidalet i Collblanc ha estat tancat a causa de les obres de la futura estació d’Ernest Lluch.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades