Imatges Barcelona, un fons fotogràfic gratuït a internet per estar al dia del que passa a la ciutat

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania més de 12.000 imatges gratuïtes que permeten estar al corrent de l’actualitat de Barcelona. 

27/01/2022 15:46 h

Ajuntament de Barcelona

Organitzades per temes, projectes, barris, districtes, dates assenyalades… El criteri és divers, i la intenció és facilitar a tothom un recorregut visual per alguns dels esdeveniments més destacats de la ciutat durant els últims temps. Això és el que representa, de manera molt sintètica, l’espai web Imatges Barcelona.

Així, per exemple, algunes de les galeries més recents ens permeten redescobrir tot el que ha passat les últimes setmanes, com les festes de Nadal, un resum gràfic del 2021 o l’aposta clara i decidida per introduir canvis i transformacions en la nostra dieta i la cadena alimentària en la recerca d’uns paràmetres més sostenibles.

Aquest fons fotogràfic també permet accedir a recursos visuals sobre els espais més representatius de Barcelona i, a la vegada —i aquest és un altre dels seus objectius principals—, facilita conèixer altres indrets i realitats menys populars però igualment atractius i que cal reivindicar.

Les fotografies que acompanyen aquest article s’han fet durant els últims mesos i corresponen a dates assenyalades com la celebració del Dia Internacional de la Discapacitat, l’homenatge a l’arquitecte Oriol Bohigas o la presentació de l’exposició de cartells sobre alimentació sostenible elaborats per alumnes de la ciutat que es va poder visitar al desembre a l’Ajuntament.

Totes les fotos i galeries es troben a Imatges Barcelona, que consta d’un fons de 12.554 instantànies, descarregables de manera gratuïta i en diferents resolucions.

Etiquetes associades a la notícia