Patis escolars oberts tot l’estiu

A partir del 26 de juny i fins al 31 d’agost diversos patis d’escoles i instituts públics de la ciutat, així com d’escoles bressol municipals, obriran en diferents franges horàries, de matí i de tarda, per oferir els seus espais a l’ús del veïnat. En cada districte hi haurà, almenys, un pati obert.

24/06/2023 10:17 h

Ajuntament de Barcelona

El programa municipal “Patis escolars oberts al barri” ofereix patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic. A cada pati hi ha servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i contribueix a fer dels patis oberts una àgora de trobada on les persones participen, es relacionen i comparteixen l’esbarjo amb altres persones.

Les escoles bressol també obren els patis

Enguany a l’oferta habitual d’espais oberts se suma la de les escoles bressol municipals, que també obren alguns patis, en aquest cas, per a infants fins als 6 anys i les seves famílies, que poden gaudir de racons de contes per a la petita infància, així com d’elements de joc lliure que hi ha als patis, com sorrals i espais motrius, entre altres.

Consulta en el web ajuntament.barcelona.cat/educacio els patis escolars oberts al barri, les adreces, els horaris i altres informacions relacionades.

Etiquetes associades a la notícia