Premi a la conciliació i la flexibilitat laboral per a tres empreses barcelonines

Les empreses locals BMAT Music Innovation, Neovital Heath i Lymbus Life han estat guardonades amb el premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps en reconeixement de les noves fórmules de conciliació i la gestió innovadora dels recursos humans que han implementat per millorar la qualitat laboral de les seves plantilles.

21/03/2023 10:32 h

Ajuntament de Barcelona

L’autonomia a la feina, el treball en remot i les vacances autogestionades i il·limitades són alguns dels factors que s’han valorat per atorgar el premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps. Amb els tres guardonats d’aquesta onzena edició ja són 40 les empreses que han rebut aquest reconeixement municipal per haver implementat pràctiques capaces de reduir la sobrecàrrega de feina i d’estrès i garantir el descans de les persones treballadores.

BMAT Music Innovators

Dedicada a la indústria de la música i els drets d’autor, ha estat reconeguda en la categoria d’empresa d’entre 51 i 250 persones treballadores. Se n’ha valorat la introducció d’un conjunt de mesures que faciliten la conciliació del temps laboral, personal i familiar, com la implementació d’un horari de feina totalment flexible, el treball en remot i la política de vacances il·limitades.

Neovital Health

Laboratori de complements alimentaris naturals, guanyadora en la categoria d’entre 10 i 50 persones treballadores. Ha incorporat mesures flexibles com ara l’avançament de l’horari de sortida per a tota la plantilla, en la línia dels horaris de feina europeus, i ha posat en marxa un protocol de desconnexió molt concret per no ser destorbat en hores de gaudi personal.

Lymbus Life

Agència de comunicació esportiva, ha rebut el premi en la categoria de menys de 10 persones treballadores. Se n’ha valorat el treball en remot, el temps de treball sincrònic i de tasques compartides i la jornada laboral que permet combinar les necessitats de conciliació i les aficions. El jurat també n’ha destacat les eines d’escolta, com una enquesta bianual per identificar noves propostes de millora.

Etiquetes associades a la notícia