Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Un gran pacte transversal per reimpulsar la ciutat

Una taula de treball amb els agents econòmics, socials, culturals i educatius i els set grups polítics amb representació municipal establirà un gran pacte de ciutat per definir com ha de ser la recuperació i la superació de la crisi provocada per la Covid-19.

21/04/2020 20:21 h

Ajuntament de Barcelona

El Pacte per Barcelona neix amb la voluntat d’aportar solucions als reptes i a les noves necessitats sorgides durant l’emergència per la Covid-19. Les línies estratègiques d’aquest pacte ampli i de consens giraran entorn dels objectius següents:

  • Reimpulsar la ciutat en l’àmbit socioeconòmic i cívic.
  • Garantir les finances municipals.
  • Avançar amb criteris d’equitat i justícia social.
  • Reforçar la salut i les cures.
  • Tenir una ciutat més habitable i resilient.
  • Protegir la reputació internacional.
  • Impulsar la col·laboració publicoprivada.
  • Aprofitar el potencial de l’àmbit urbà i metropolità.

La Taula del Pacte per Barcelona serà l’òrgan que els pròxims tres mesos definirà les mesures i accions concretes que s’impulsaran durant el 2020 i el 2021. És un òrgan format per una cinquantena de representants dels diferents sectors de la ciutat i d’experts que es reunirà mensualment per debatre i concretar les solucions dels reptes i necessitats de la nova realitat després de la crisi sanitària de la Covid-19.

Paral·lelament, s’ha constituït un grup de treball amb els grups del consistori per establir un nou consens per al pressupost municipal orientat a la recuperació econòmica i social per als anys 2020 i 2021.

Etiquetes associades a la notícia