L’alimentació saludable i sostenible arriba a tots els districtes

L’exposició “Per una alimentació sostenible. Actuem!” recorrerà fins al gener del 2022 els deu districtes de la ciutat per sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis del consum saludable i l’impacte del sistema alimentari en la salut del planeta. La instal·lació habilitarà canals de participació mitjançant activitats gratuïtes, lúdiques i experimentals.

26/10/2021 17:02 h

Ajuntament de Barcelona

L’exposició, que s’ha inaugurat aquest 26 d’octubre als jardins de la plaça de Can Fabra, a Sant Andreu, on es podrà veure fins diumenge, 31 d’octubre, pren el relleu de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, que, amb el Fòrum Global del Pacte de Polítiques Alimentàries de Milà, el Gastronomic Forum i la resta de propostes vinculades a la tardor de l’alimentació sostenible, ha mobilitzat al voltant de 100.000 persones amb més de 150 activitats i un centenar d’entitats implicades.

La Fira de Gastronomia Justa i Sostenible Terra i Gust tancarà oficialment, el cap de setmana vinent, la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible amb una mostra, a la rambla de Santa Mònica, de setze restaurants compromesos amb la gastronomia sostenible, un mercat de petits productors, un espai de cerveses artesanes de proximitat, xerrades i una exhibició de cuina en directe.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades