S’activen els protocols de protecció a l’Ajuntament per dos casos positius de Covid-19

La detecció de dos casos positius de Covid-19 entre el personal municipal ha portat a activar els protocols de protecció. S’han aïllat preventivament totes les persones que hi han tingut un contacte estret durant els últims dies. Cap d’aquestes persones no presenta símptomes.

09/03/2020 16:46 h

Ajuntament de Barcelona

El primer cas detectat és el d’una treballadora de l’Escola Bressol Municipal Gràcia. S’ha tancat l’equipament municipal de manera preventiva, inicialment per un període de dues setmanes.

El segon cas és el d’un treballador de l’Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica del consistori. S’ha procedit a l’aïllament preventiu de les persones que hi han tingut un contacte estret durant els últims dies. Cap d’aquestes persones no ha desenvolupat símptomes de la malaltia i totes mantenen l’activitat laboral des de casa.

Les dues persones que han donat positiu en les proves de la Covid-19 presenten símptomes lleus, evolucionen favorablement i s’estan a casa. El personal municipal treballa en coordinació amb les autoritats sanitàries per acabar de traçar tots els contactes d’aquestes dues persones.

L’Ajuntament de Barcelona torna a transmetre un missatge de tranquil·litat al conjunt de l’organització i de la ciutadania, amb el compromís de continuar aportant informació actualitzada i transparent. Igualment, recorda que totes les mesures que s’estan prenent segueixen els criteris establerts per les autoritats sanitàries competents.

En trobareu la informació actualitzada a l’apartat de preguntes freqüents del web de l’Agència de Salut Pública de Barcelona: https://www.aspb.cat/noticies/preguntes-respostes-covid19.

Etiquetes associades a la notícia