Un 30% més de personal amb el nou contracte de neteja de pintades

El nou contracte de neteja de pintades entrarà en vigor el gener del 2024. Inclourà per primera vegada el tractament d’elements urbans com bancs, jardineres, fonts o façanes d’edificis patrimonials, entre altres.

21/09/2023 16:55 h

Ajuntament de Barcelona

La Comissió d’Ecologia, Urbanisme, Mobilitat i Habitatge ha aprovat l’adjudicació del nou contracte del servei de neteja de pintades i taques de pintura, eliminació de cartells i retirada de pancartes i altres elements similars de la via pública a FCC Medioambiente – Eurocatalana. L’import total de l’adjudicació és de 16 milions d’euros per als pròxims dos anys amb opció de pròrroga dos anys més.

La neteja de pintades de la via pública és un dels eixos importants del Pla Endreça, que es va posar en marxa abans de l’estiu. Aquest nou contracte permetrà reforçar el servei amb un augment del 30% del nombre d’operaris i operàries, fins a arribar als 131 professionals, amb la previsió de subrogació del personal actual.

El servei de neteja de pintades i taques de pintura va netejar l’any 2022 un total de 300.345 metres quadrats en més de 123.000 actuacions.

Més informació