Celebrem els nous jardins de Josep Munté

Ja ha finalitzat la renovació dels jardins de Josep Munté, situats al carrer Cardenal Reig, 37, al barri de la Maternitat i Sant Ramon, per a millorar les seves condicions i adaptar-lo a les circumstàncies actuals de mobilitat, accessibilitat, enllumenat, materials i renovació de serveis. El diumenge 4 de febrer va tenir lloc la inauguració dels renovats jardins amb tallers infantils, xocolatada i música per a tothom.

05/02/2024 14:16 h

Districte Les Corts

El passat diumenge 4 de febrer, es va fer la inauguració institucional dels renovats jardins.

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el regidor de les Corts, David Escudé, han participat a la festa de renovació dels jardins de Josep Munté, al barri de la Maternitat i Sant Ramon. Durant tot el matí, als jardins s’hi han celebrat tallers infantils, xocolatada i animació musical per a tota la família. Paral·lelament, durant tot el matí, el Club de Petanca de Sant Ramon va organitzar una melé social a les pistes de petanca dels jardins i el Club Esportiu Laietà va obrir les seves portes per donar a conèixer les seves instal·lacions a tot el veïnat.

L’alcalde Jaume Collboni ha agraït a les associacions veïnals del barri la seva “lluita i combat per aconseguir espais verds” com els jardins que s’han inaugurat aquest dissabte. Acompanyat del regidor del districte, David Escudé, l’alcalde ha subratllat també que la zona, propera a l’estadi del Camp Nou, es troba “en plena transformació” i per això ha agraït igualment la paciència del veïnat.

Jardins renovats

La renovació dels jardins de Josep Munté, situats al carrer Cardenal Reig, 37, han suposat la millora de les seves condicions i adaptar-lo a les circumstàncies actuals de mobilitat, accessibilitat, enllumenat, materials i renovació de serveis.
L’actuació ha consistit en la renovació de l’àrea de jocs infantils dels jardins. A més, s’ha ampliat la pista esportiva, s’ha desplaçat la taula de ping-pong, s’hi ha incorporat una de fut-toc i s’hi ha col·locat una cistella de bàsquet més baixa per als infants. També s’han instal·lat jocs d’exercici físic per a la gent gran i s’han  renovat les zones d’estada, amb l’objecte de facilitar les trobades.

Els treballs, realitzats per BIMSA, també han consistit en la modificació de la vegetació que es troba al llindar entre la vorera i el jardí i s’han portat a terme millores en el paviment. La iniciativa de reurbanitzar els jardins existents va formar part d’un procés participatiu en el qual es va plantejar la necessitat de millorar l’espai.

Les obres han tingut un cost total de prop de és d’1.139.111,18 € i s’ha actuat en una superfície total de 2.506,50 metres quadrats.

Àlbum fotogràfic.
Vídeo de la inauguració.

Etiquetes associades a la notícia