Visites guiades virtuals a l’Ajuntament per la Mercè!

El 24 de setembre, dia de la Mercè, l’Ajuntament celebrarà una jornada de portes obertes virtuals per convidar la ciutadania a visitar la seu del consistori des de casa. Durant tota la jornada s’oferiran diferents circuits virtuals amb imatges en 360 graus acompanyades de les explicacions d’un guia.

22/09/2021 12:08 h

Ajuntament de Barcelona

Per participar-hi, cal fer una reserva prèvia de la franja horària en què es vol fer la visita mitjançant l’esdeveniment de portes obertes creat al web de la Mercè. La durada del circuit complet és d’una hora, i està disponible des de les 10.00 fins a les 19.00 hores. La reserva és individual i està condicionada per un número límit d’usuaris i usuàries assignats a cada franja horària.

El llegat artístic i històric de la seu de l’Ajuntament de Barcelona inclou pintures, escultures i gravats, a més del conjunt arquitectònic. Entre els espais que es poden visitar virtualment es troben el Saló de la Ciutat, el Saló de Carles III, el Despatx d’Honor d’Alcaldia, la Sala Consolat de Mar, l’Escala Negra, el Saló de Cròniques, el Saló de Cent, el Saló de Plens, la Sala Tàpies, el Saló de Bon Govern, el Saló del Treball i el despatx oficial d’Alcaldia.

Més informació sobre la reserva d’entrades.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades