Votació per triar el millor projecte dels presentats al Premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany 2022

Els propers 17 i 18 de març es podrà votar la millor proposta de les presentades al Premi 8 de Març d'aquest any. El projecte que tingui més suports rebrà el premi del Públic, dotat amb 3.000 euros.

11/03/2022 13:00 h

Meritxell Guixà

Hi poden participar les persones empadronades a Barcelona més grans de 14 anys. Per poder fer la votació us heu de registrar prèviament a la plataforma Decidim.Barcelona, a través d’aquest enllaç.

A partir del dia 17 de març a les 9.00 h podreu consultar els projectes i votar-los en aquest enllaç. La votació estarà oberta fins a les 23.59 h del 18 de març.

Am el lema “Economia feminista: avancem contra la precarietat de les dones a la ciutat”, l’objectiu del premi d’aquest any és donar suport a projectes amb perspectiva de gènere, interseccional i de justícia social, que ajudin a avançar en la lluita contra la precarietat laboral i la pobresa femenina.

Acte de lliurament i concert de commemoració del 8M

  • L’acte de lliurament, on es donarà a conèixer el premi del jurat i el premi del públic, tindrà lloc dissabte 19 de març a les 11.00 hores a la Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria. Entrada lliure fins a completar l’aforament.
  • Després del l’acte de lliurament, la cantautora Suu i el quintet femení de flamenc fusió Maruja Limón posaran veu al concert de reivindicació i denúncia amb motiu del Dia Internacional de les Dones.  Dissabte 19 de març a les 12.15 hores a la Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria. Entrada lliure fins a completar l’aforament.

Etiquetes associades a la notícia