Vuitena edició de la incubadora de videojocs GameBCN

Els sis projectes seleccionats per participar en la vuitena edició de la incubadora de videojocs GameBCN rebran 120 hores de formació en producció, màrqueting i negoci, així com mentories personalitzades per part d’experts provinents de Gameloft, Socialpoint, THQ Nordic, Giant Nimble Entertainment i Appnormals, entre d’altres estudis.

16/03/2023 10:39 h

Ajuntament de Barcelona

A més, a l’agost presentaran els seus projectes a la Gamescom, la fira més important del sector a Europa. En total s’hi han presentat 174 projectes de 54 nacionalitats, el doble que l’any passat i rècord històric.

El programa d’incubació GameBCN oferirà formació i mentorització per facilitar la producció de videojocs i maximitzar les oportunitats de negoci a quatre equips catalans, un de madrileny i un de francès, amb videojocs per a PC, mòbils i consoles. També  gaudiran d’esdeveniments mensuals i xerrades amb experts de la indústria.

Els sis equips participants al programa són Open House Games, amb el joc Eva’s Odyssey; FromDust Studio, amb el joc OxySpace; Grasita Games, amb el joc KIDDO; Fisherman’s Games, amb el joc Project Solar; Project Legends, amb el joc Soccer Legends,Royale Monkey, amb el joc Avian.

El nou pol empresarial d’indústries creatives de Palo Alto és la seu per segon any d’aquest esdeveniment per atraure talent i seguir impulsant la creació i el desenvolupament de noves empreses del sector a Barcelona i a Catalunya.

La iniciativa GameBCN, fundada per Simón Lee, és promoguda per la Direcció General d’Innovació i Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya, la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona i la consultora d’innovació Peninsula.

A més, compta amb socis estratègics com Marvelous, Socialpoint i Gameloft, grans multinacionals dels videojocs.

Més informació