La gran festa de l’associacionisme es trasllada enguany a l’àmbit virtual

[ 03.09.20 ]

Barcelona, torna a la seva cita amb La Mercè, tot i que en aquesta edició, i a causa de les circumstàncies especials que vivim, ho farà de manera virtual.

Potser enguany no serà possible, com era habitual, omplir la plaça de Catalunya d’activitats presencials, però l’Ajuntament de Barcelona i les entitats de la ciutat han treballat conjuntament per tal de trobar una alternativa que permetés celebrar la festa d’una manera segura.

Com ja us imaginareu, l’oferta de la festa de l’Associa’t 2020 s’ha hagut de reduir i limitar i s’ha hagut de traslladar a l’àmbit virtual. Tot i això, les propostes en línia que us ofereixen continuen sent atractives i mantenen viu l’esperit de la celebració, una festa que visibilitza els valors i la tasca transformadora del moviment associatiu i comunitari de la ciutat.

Mentre durin les Festes de La Mercè, esteu convidats a visitar l’espai web associat.barcelona, des d’on podreu compartir un seguit d’accions associatives, de comunicació i de sensibilització. Apunteu:

Ràdio Associa’t: Des del 24 fins al 27 de setembre, les ràdios associatives demostraran, des de les ones, l’energia comunitària que posseeixen i emetran un seguit de programes especials de dues hores de durada.

Espot audiovisual sobre el teixit associatiu: Sou conscients del valor de l’associacionisme i dels grans avantatges que té treballar en comú amb algú que té els nostres mateixos interessos? Us ho explica una peça audiovisual que es difondrà mitjançant les xarxes socials. El missatge que es farà arribar a tots els racons de la ciutat és clar: “Associar-te et canvia la vida!”

Off Associa’t: Finalment, al web també es donarà visibilitat a totes les activitats que, coincidint amb les Festes de La Mercè, impulsin i gestionin les entitats i associacions mateixes de la ciutat.

Més informació