Jornada de portes obertes al Pavelló Mies van der Rohe

 • Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
  • 10h
  • dom 24 · 10:00
Inicio

El diumenge 24 de setembre, per celebrar amb vosaltres les festes de la ciutat, us convidem a una jornada de portes obertes al Pavelló Mies van der Rohe des de les deu del matí fins a les vuit del vespre. Podreu gaudir gratuïtament d’aquest referent internacional de l’Arquitectura Moderna que tenim a la ciutat de Barcelona.

Tot i que la seva mida al costat dels grans edificis coetanis que té al costat i la seva horitzontalitat no el fan destacar, són mil metres quadrats de la millor arquitectura, envoltats d’un jardí frondós amb grans arbres que s’incorpora a través dels vidres a l’espai de la sala noble. Una sala d’estar de més de 150 metres quadrats on hi descobrireu les cadires Barcelona, que són una icona en el món del disseny i el mur d’ònix daurat -un material semipreciós que no sol trobar-se en peces d’aquestes dimensions- i que no carrega el pes de la coberta, d’això se n’ocupen les vuit columnes cruciformes que es distribueixen magistralment per incorporar-se a l’espai en què des d’un extrem l’escultura de bronze de Georg Kolbe es reflecteix i balla a l’aigua.

Va ser part de l’Exposició Internacional de l’any 1929 només durant uns mesos, però Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reich establiren les bases d’una manera nova d’entendre l’arquitectura, que ha inspirat i inspira encara a arquitectes, fotògrafs, dissenyadors i artistes a qui periòdicament convidem a modificar el Pavelló per estimular noves reflexions i mirades.

Ir al final del mapa

Lista de puntos mostrados en el mapa

  Ir al principio del mapa
  • Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
  • Sants-Montjuïc
  • el Poble-sec
  • 08038 Barcelona

  Otras actividades en el mismo espacio y día

  No se han encontrado resultados para esta búsqueda.