Passejada de Bèsties

Adreça
Plaça Comercial, 12
Esdeveniment familiar
Dia/Hora
ds. 24 · 21:00
Veure tots els horaris

Inici a la plaça Comercial.

Recorregut: plaça Comercial, Comerç, Princesa, Montcada, Sombrerers, plaça de Santa Maria, Santa Maria, passeig del Born i plaça Comercial.

Després d’estar exposades al Born CCM durant els dies previs a la festa major, les bèsties dels barris de la ciutat s’ensumen que la Mercè ja ha començat i surten al carrer per celebrar-ho. Són desenes de figures de totes les mides i colors que passejaran d’una manera despreocupada pel barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. La desfilada s’iniciarà i s’acabarà a la plaça Comercial, on de ben segur podrem veure alguns dels moments més espectaculars del vespre.

Però no patiu! Avui les bèsties no llançaran foc pels queixals sense parar, sinó que la major part del temps ballaran al so dels timbals, xarangues i grups de percussió. Així és com ja fa molts anys que escalfen motors pel que serà el correfoc, en què sí que les podreu veure amb tota la seva força.

Si sou d’aquelles persones que us agrada el bestiari, però us atemoreix el foc, aquest és el vostre acte. Tot i això, no us confieu en excés, ja que és probable que en algun moment les bèsties encenguin petards i llencin foc. Així que protegiu-vos bé i gaudiu de la festa


Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Plaça Comercial, 12

  Ciutat Vella

  Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

  08003 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre matí

  Exposició de Dracs i Bèsties de Foc
  El Born Centre de Cultura i Memòria
  DS. 24 · 10:00 H