Museos yProgramación

Sábado 18 de Mayo de 2019
Entrada libre de 19 h a 1 h

Centre d’Art Tecla Sala

Av. Josep Tarradellas, 44
08901 L’Hospitalet de Llobregat
Tel. 93 403 26 20
www.teclasala.net

EXPOSICIÓ:

“Eugenio Ampudia. I tu què has fet per l’art?”
A partir de la utilització dels llenguatges habituals de la publicitat i dels mitjans de comunicació, aquesta mostra de 23 obres multidisciplinàries i una instal·lació produïda especialment per a l’exposició ens traslladen a una ironia subtil i a associacions inesperades que sovint arriben a l’absurd. El treball d’Eugenio Ampudia (Melgar, Valladolid, 1958) es caracteritza pel seu marcat caràcter inquisitiu, que intenta generar dubtes i preguntes a l’espectador o espectadora. Amb actitud crítica, explora els processos artístics, el paper polític de les creadores i els creadors, el significat de l’obra d’art, les estratègies que permeten bastir-la, els mecanismes de producció, promoció i consum o l’eficàcia dels espais assignats a l’art, així com l’anàlisi i l’experiència de qui el contempla i l’interpreta.

“Lluís Hortalà. Guillotina”
Canviar d’època implica fer talls, però per fer aquests talls cal tecnologia i edificacions on sustentar-la. La política, tal com passa amb l’art, és abans que res una qüestió d’infraestructura. En aquesta exposició, Lluís Hortalà (Olot, 1959) proposa els diferents actes d’una tragicomèdia que té el trompe-l’oeil com a principal actor, el basament del museu com a espai d’intervenció i el rococó com un art d’avantguarda que anticipa altres temporalitats possibles.

ACTIVITAT:

De 19 a 1 h
Participa a Pedra x pedra
Descobreix l’obra intercanviada entre el Centre d’Art Tecla Sala i el Museu de l’Hospitalet, fotografia-la i comparteix-la amb els hashtags #nitmuseulh #pedraxpedra #culturalh #bcnésmuseu #IMD2019.

De 19 a 20 h
Concert amb Rhythm Town Big Band
A càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA).
Durada: 1 h

De 20 a 21.30 h
Concert de pop-rock
Actuacions musicals a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts (EMMCA).
Durada: 90 min

A les 22 h
Espectacle de circ contemporani
Nit de circ amb actuacions de jocs malabars, bicicleta acrobàtica, trapezi, màgia…
Durada: 90 min

De 24 a 1 h
Concert de combo acústic
Concert acústic integrat per veu, guitarra elèctrica i baix elèctric, a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts (EMMCA).
Durada: 1 h

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L1, L9S i L10S (Torrassa).
Bus: L16 i M12.
FGC: Torrassa.
Renfe: L’Hospitalet.

s'està carregant el mapa - espereu...

CENTRE D’ART TECLA SALA 41.366946, 2.116123 Centre d’Art Tecla Sala Av. Josep Tarradellas, 44 08901 L’Hospitalet de Llobregat www.teclasala.net