Museus iprogramació

Dissabte 18 de maig de 2019
Entrada lliure de 19 h a 1 h

MEAM. Museu Europeu d’Art Modern

Barra de Ferro, 5
08003 Barcelona
Tel. 93 319 56 93
www.meam.es

EXPOSICIÓ:

Col·lecció permanent del museu “Art contemporani figuratiu”
La principal riquesa del MEAM és el fons propi d’obres d’artistes vius, fruit de les convocatòries dels concursos internacionals de la Fundació de les Arts i els Artistes, i de la permanent relació del museu amb artistes d’arreu. Són prop d’un miler d’obres de més de tres-cents artistes de països dels cinc continents, una de les col·leccions d’art figuratiu més prestigioses del món, tant per la qualitat de l’obra presentada com per la diversitat dels seus autors i autores, que componen el més genuí de la producció artística dels nostres temps.

ACTIVITATS:

De 19 a 21 h
Sessió de dibuix i pintura “Dibuixant el tango”
Una parella ballarà tango mentre els i les artistes faran apunts al natural inspirant-se en els moviments dels ballarins i les ballarines.

De A les 22 h
Concert de blues amb Enma Fernández
Enma Fernández és un pianista, cantant i director establert a Barcelona amb una intensa trajectòria sobre els escenaris, on demostra que és pur espectacle i no deixa ningú indiferent. Rhythm-and-blues, swing, jazz tradicional i rock-and-roll es donen la mà per plasmar algunes de les influències que ha tingut al llarg de la seva carrera. Un espectacle en el qual trobem, a més de material propi, temes dels grans artistes dels anys quaranta i cinquanta interpretats amb un estil personal i contundent.
Durada: 1.30 h

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L4 (Jaume I).
Bus: 47, V15 i V17.
Renfe: Arc de Triomf, Pl. Catalunya.

s'està carregant el mapa - espereu...

MEAM. MUSEU EUROPEU D’ART MODERN 41.385004, 2.180395 MEAM. Museu Europeu d’Art Modern Barra de Ferro, 5 08003 Barcelona www.meam.es