Museus iprogramació

Dissabte 19 de maig de 2018
Entrada lliure de 19 h a 1 h

Palau Güell

Nou de la Rambla, 3-5
08001 Barcelona
Tel. 93 472 57 75
http://palauguell.cat

EXPOSICIONS:

«Palau Güell: mirades al mobiliari»
Exposició de caràcter permanent situada a la planta de dormitoris i integrada dins el recorregut del palau. A les antigues habitacions dels fills dels Güell, es podran veure els mobles originals que decoraven el palau quan hi va viure la família Güell, així com també alguns mobles modernistes propietat de la Diputació de Barcelona.

«La cara oculta del Palau Güell»
Un viatge de descoberta entre els racons més amagats del Palau Güell a través d’un recull d’imatges originals del fotògraf Ramon Manent, especialitzat en el retrat de l’art i l’arquitectura. Es tracta d’un recorregut inèdit per les diferents estances amb punts de vista singulars, aquesta mostra fa visibles espais i detalls de l’edifici no accessibles a dia d’avui, que ajuden a posar en valor l’habilitat i la destresa tant de Gaudí com de tots els artistes, industrials i artesans que van col·laborar en la seva execució. El recorregut inclou també cites d’autors destacats que ajuden a emmarcar la història del Palau i la seva excepcionalitat. D’aquesta manera, entre paraules i imatges, l’exposició explora formes, colors i textures desconegudes que ens apropen a detalls de l’edifici únics com el saló central vist des de l’interior de l’agulla del terrat, l’estructura original de l’interior de la caseta de nines del pati de llevant, etc.

ACTIVITAT:

De 19 a 0.30 h
Visites guiades a les exposicions
Cada 15 min

Per accedir-hi, cal que reserveu prèviament l’entrada a www.palauguell.cat. La reserva d’entrades estarà disponible a partir del dijous 17 de maig. Entrades limitades fins a completar l’aforament. És imprescindible portar l’entrada impresa o mostrar-la en un dispositiu mòbil.

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L3 (Liceu).
Bus: 14, 59, 91 i 120, i Bus turístic.
FGC: Catalunya.
Renfe: Pl. Catalunya.