Llum BCN 2022

REVIU ELS MILLORS MOMENTS DE LLUM BCN 2022

Llum BCN 2022

Amb la prudència que marquen els temps que ens ha tocat viure, Llum BCN tornarà a brillar amb més força que mai al Poblenou de Barcelona. La ciutat ha convocat, un any més, els creadors internacionals més brillants que, units als nostres millors artistes, convertiran el Poblenou en un laboratori urbà que desafiarà els nostres sentits i marcarà les futures tendències en el món de l’art, el disseny, la il·luminació urbana i la participació ciutadana.

Llum BCN és un pol d’atracció de talent internacional i enguany ho demostra amb la participació de grans artistes internacionals com Trevor Paglen, Ulf Langheinrich o Tundra, per citar-ne alguns, que compartiran experiències i idees amb els millors creadors nacionals com ara Toni Arola, Antoni Miralda, Mariona Benedito o Jordi Canudas. A més, com cada any, hi participaran els estudiants de les  escoles d’art, disseny i il·luminació de Barcelona, que han demostrat la seva gran qualitat i que són un dels trets distintius del nostre festival de la llum.

Llum BCN 2022 us proposa gaudir d’unes obres que no us deixaran indiferents. Les més trencadores us sacsejaran els sentits; d’altres, més poètiques, us encisaran, i la majoria, d’una manera o altra, us faran reflexionar sobre diverses qüestions, siguin socials, estètiques, urbanes o, fins i tot, existencials. Veniu i atreviu-vos a sentir el poder transformador de la llum.