Accés

Accés amb transport públic

Metro: L1 Marina, L1 Glòries, L2 Monumental, L4 Llacuna, L4 Bogatell, L4 Poblenou

Tramvia: T4, T5 i T6

Bus: línies 6, 7, 62, 136, 192, H12, H14, V23, V25, V27, X1, N2, N6, N7, N8, N11

Rodalies: R1, R2, R3, R4, R7, R2N, R11 i R12 (estacions de l’Arc de Triomf i el Clot-Aragó)

Més informació a www.tmb.catwww.tram.cat

 

TRAM

Les propostes dels artistes nacionals i internacionals i de les escoles del Llum BCN 2024 s’ubiquen prop de les parades del TRAM (T4-T5). Les trobaràs seguint el recorregut del TRAM des de Meridiana/Marina fins a Diagonal/Fluvià. Desplaça’t amb comoditat pels diversos àmbits del festival.

Comença el teu recorregut a la parada del TRAM de Meridiana/Marina i acaba’l a Diagonal/Fluvià. O viceversa... Com tu vulguis! 


 

Recorda que:

Tens tres propostes d’itineraris per visitar les instal·lacions del Llum 2024 partint d’estacions TRAM i Metro: 1) l’itinerari blau recorre les instal·lacions d’artistes i escoles a l’entorn de Meridiana i el DHub; 2) l’itinerari lila inclou les instal·lacions d’artistes i escoles a l’entorn del MediaTIC (jardins de Ca l’Aranyó, Museu Can Framis, UPF) i el parc del Centre del Poblenou, i 3) l’itinerari taronja correspon a les instal·lacions dels artistes locals del Poblenou, organitzades per Urban District.

Disposes de dos punts d’informació durant el Llum BCN 2024 ubicats al davant de l’edifici del MediaTIC i a la plaça de Josep Antoni Coderch.

Disposes de quatre espais de restauració: 1) al carrer de Sancho d’Ávila, entre Ciutat de Granada i Roc Boronat; 2) al solar del carrer de Tànger, 23; 3) al davant del DHub (jardins d’Elisava), i 4) a l’interior del Centre Comercial Westfield Glòries. A més, hi ha els establiments adherits de la zona. Consulta el web www.barcelona.cat/llumbcn. 

Mou-te amb precaució per les zones d’obres a l’espai públic i segueix les recomanacions del personal de suport del festival per a la teva seguretat.