Recomanacions

AFORAMENTS I GESTIÓ DE CUES

Les instal·lacions del Festival Llum BCN són de lliure accés per a la ciutadania i no es requereix reservar entrada. Tanmateix, algunes propostes artístiques s’instal·len en sales o espais limitats i requereixen un temps per gaudir de l’experiència. Per aquest motiu hi ha una gestió de l’aforament i de les cues. Quan és possible, l’organització informa del temps d’espera aproximat. 


ACCESSIBILITAT

Les instal·lacions del Llum BCN són accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. 

D’altra banda, us informem que la instal·lació Monolith, d’SpY (ptge. Mediapro - av. Diagonal, 187-189) no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda, tot i que s’hi ha previst una àrea reservada. Tot i així, la instal·lació és visible i es pot gaudir de la perspectiva necessària.


ALTRES RECOMANACIONS

- En alguns entorns on es troben les instal·lacions artístiques del Llum BCN es reduirà la intensitat d’il·luminació urbana habitual. Aneu amb compte i moveu-vos amb precaució.

- Algunes instal·lacions lumíniques poden no ser recomanables per a persones amb sensibilitat visual o auditiva especial.

- L’organització es reserva el dret d’anul·lar o canviar algun espectacle per raons meteorològiques o contingències sobrevingudes.


Sobre la instal·lació Arborialis, d’Architects of Air (pl. Josep Antoni Coderch)

Horaris: Aquesta instal·lació començarà dues hores abans, a les 16.30 h.

És obligatori entrar a la instal·lació sense calçat. Podeu deixar les sabates en l'espai habilitat i sobre la vostra responsabilitat. Per protegir-se del fred, es recomana portar mitjons gruixuts.

Aquesta instal·lació té un aforament de 80 persones. El recorregut és de 20 minuts com a màxim. Us demanem que no excediu aquest temps per reduir l'espera i afavorir l'accés d'altres persones.

Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult (mínim d’1 persona adulta cada 4 menors).


Sobre la instal·lació Another Moon de Kimchi and Chips (Parc del Centre del Poblenou - Espai Sardana)

Horaris d'accés a la instal·lació: de 20.00 a 22.30 h.

Another Moon és una obra d’art autosuficient energèticament. De dia, els panells capturen l’energia solar. De nit, aquesta energia s’utilitza per activar els làsers que dibuixen aquesta segona lluna al cel.

La potència i la visibilitat depenen de les condicions meteorològiques i de les hores de sol en cada època de l’any. Durant els dies del Llum BCN, aquesta instal·lació arribarà a la seva màxima esplendor entre les 20.00 i les 22.30 h.