Limbo

2022

Artistes

Hashtags
#limbo

MUHBA Oliva Artés

C. d'Espronceda, 142-146 (parc del Centre del Poblenou)

Autor:
Antoni Arola

“Limbo” és entrar en escena; endinsar-se en un escenari, una experiència d'actor. Una seqüència dispar d'escenes dirigides pel control de la llum i del so que creen múltiples espais i circulacions. Un laberint transparent en constant transformació; un espai oníric on la percepció "real" queda en segon pla.

Limbo” és un recorregut lliure per l’espai on contemplar les escenes, desorientar-se i perdre’s en un ambient suggeridor i canviant.

Amb la col·laboració del Museu d´Història de Barcelona (MUHBA)

Antoni Arola

Va estudiar disseny a l’escola EINA, a Barcelona, i va fundar l’Estudi Antoni Arola el 1994. La seva eterna i contínua recerca de la bellesa, inspirada en les cultures ancestrals i en la seva visió particular de la llum, li confereixen una versatilitat singular, que filtra a través de cada disseny. Els projectes actuals es desenvolupen, cada vegada més, a mig camí entre l’art i el disseny, i són propostes artístiques on la llum i el color són eixos vertebradors per conquerir l’espai.

Compagina la seva carrera professional amb la docència, els workshops, l’experimentació artística i la investigació lumínica en diferents països. Premi Nacional de Disseny 2003, cinc vegades el Delta de Plata, dues vegades el RedDot i dues l’IF Gold, entre altres.