Olorama

2022

Artistes

Hashtags
#olorama

Jardins Badajoz

C. Badajoz, 166

Autor:
Juankrha & Yolimonada

Els panorames es van convertir en un espectacle molt popular a finals del segle XIX. Eren tipologies que pretenien envoltar l'espectador d'imatges que, amb un efecte il·lusionista, el fessin sentir al bell mig d'un esdeveniment històric o un lloc de gran bellesa. La nostra és una tipologia que reinterpreta aquella. Si el ciclorama era una oda a la imatge-espectacle, un olorama, és una oda a les aromes, que s'utilitzen com a constructors d'imatges a la ment.

Juan Pablo Ramírez

Llicenciat en Arquitectura per la Universitat Nacional de Córdoba, Argentina, Juan Pablo Ramírez és director creatiu i escenògraf a l’agència Falcon Muse Entertaintment amb base a Luxemburg. Ha estat director d’art i ha dissenyat escenografies, produccions i experiències espacials i audiovisuals arreu del món.

A més, és professor a la UPC-School (Universitat Politècnica de Catalunya) i durant cinc anys va treballar com a investigador en l'àmbit de la ciència i la tecnologia, i també com a professor associat, a la Facultat d'Arquitectura, Urbanisme i Disseny de la Universitat Nacional de Córdoba.