Row

2022

Artistes

Hashtags
#wearetundra
#rowbytundra
#audiovisual

Disseny Hub Barcelona. Sala A Passadís

C. Àvila, 173

Autor:
Tundra

Row” és un vector modular i escalable de projectors hologràfics que poden formar línies de la forma i longitud que es vulgui. Els projectors tradueixen el so ambiental en imatges que es repeteixen una darrera de l’altra amb un lleu retard, reproduint un eco visual que reflexa les característiques de l’espai on s'instal·len els projectors.

Un vector és una manera bàsica d'estructurar dades, des de les matemàtiques fins a les dotze notes de l'escala cromàtica musical. Les files de dades que a Row” suren a l'aire cada segon es converteixen en missatges i veus. Row” tracta de la percepció de la informació, el llenguatge i el diàleg.

Tundra

Tundra és un col·lectiu d’art multimèdia de Sant Petersburg creat el 2013 i especialitzat en la creació d’experiències espacials multisensorials a través de la interacció entre la llum, el so, l’espai i les percepcions humanes.

Aquest grup d’artistes creu que l’art multimèdia és un espai de sinergia i exploració que pot empènyer la gent cap a nous descobriments i maneres d’interactuar. El col·lectiu Tundra ha estat reconegut per les obres presentades a festivals i museus a Amèrica, Europa, Àsia i Rússia.