Like Turtles

2022

OFF Llum

Hashtags
#liketurtles

ProtoPixel

Carrer d’Àlaba, 88

Autor:
Artec Studio

Sovint, les tortugues marines confonen el plàstic que llencem als mars i oceans amb menjar, la qual cosa suposa una gran amenaça per a la seva supervivència. Like Turtles ens situa en el lloc de les tortugues per conscienciar-nos sobre la importància de tancar el cicle de producció, també anomenat economia circular, en què el que es produeix ha de formar part d’un cicle vital i, per tant, no ha de generar residus que contaminin. Reutilitzar, reciclar, respectar, reduir són les paraules clau.

Artec Studio és un taller lumínic reconegut internacionalment amb més de vint anys d’experiència i fundat pel dissenyador d’il·luminació Maurici Ginés l’any 1998. Treballa amb la llum, desenvolupant projectes de disseny d’il·luminació arquitectònica, creant obres d’art i lluminàries des de les seves oficines de Barcelona, ​​Mèxic, Madrid i Nova York.

Té l’objectiu d’oferir tot el potencial que pot aportar el fet de modelar la llum, creant obres que connectin l’espai amb les persones i les identitats corporatives i institucionals, i fomentant la percepció, el coneixement i l’emoció.