Baucis

2024

OFF Llum

Hashtags
#baucis

Rauric - C. Bolívia, 144, local 5

Autor:
Júlia Rossinyol, Kevin Sake i Mercè Lledós

“Després de caminar set dies a través de boscatges, el que va a Baucis no aconsegueix veure-la i ha arribat. Les fines xanques que s’alcen del sòl a gran distància una de l’altra i es perden entre els núvols, sostenen la ciutat.” Inspirat en aquesta frase de Les ciutats invisibles d’Italo Calvino, Baucis és un projecte que imagina una ciutat inventada, una idea atemporal de ciutat on només habiten la llum, el so i les dades. Una analogia entre el píxel les i les finestres dels edificis. Una interpretació de les relacions que es generen entre els diversos punts de llum. Imaginar Baucis de nit, quan les ciutats s’apaguen i, de mica en mica, els edificis s’omplen del reflex de milers de petites llums que creen una coreografia aleatòria i dibuixen un paisatge lumínic únic en moviment.

Amb la col·laboració de Carlight, Lluria i Sugar Sound Rental.

Júlia Rossinyol és llicenciada en Disseny d’Espais i forma part de l’equip Estudi Antoni Arola, que té una trajectòria de més de set anys desenvolupant projectes relacionats amb la llum i vinculats a l’escena i la tecnologia digital.

Kevin Sake és llicenciat en Disseny d’Espais i màster en Disseny de Producte i forma part del col·lectiu Rauric, que desenvolupa projectes d’il·luminació.

Mercè Lledós és llicenciada en Disseny Gràfic i Audiovisual amb interessos pels artefactes lumínics i la programació, especialitat en la qual s’està formant actualment.