Metamorphosis

2024

OFF Llum

Hashtags
#metamorphosis

Sala Razzmatazz (passatge) - C. Pamplona, 88

Autor:
Darklight Studio + Inzist

Metamorphosis és un viatge captivador que explora la transformació a través de la naturalesa cíclica de la vida. Aquesta instal·lació fusiona projeccions dinàmiques amb l’arquitectura i porta els espectadors a presenciar la metamorfosi de paisatges urbans i naturals. Mitjançant una simfonia visual i auditiva, curosament coreografiada, s’exploren les dualitats de l’existència, com ara la llum i l’obscuritat, el passat i el futur, la creació i la destrucció. L’obra connecta el públic amb la universalitat de l’experiència humana, provoca una reflexió sobre la transformació personal i col·lectiva, i desperta la imaginació i la connexió amb el flux constant de l’existència. És una celebració de l’efímera bellesa de la transformació que anima els visitants a reflexionar sobre la seva pròpia capacitat de canvi en un món en evolució constant.

Darklight és un col·lectiu que reuneix artistes audiovisuals per a projectes i festivals de mapatge. El seu objectiu és fer projectes audiovisuals diferenciats, sempre buscant la innovació estètica i la qualitat tècnica. Cada nou projecte és un desafiament per al col·lectiu, uns reptes que han recollit diversos premis i reconeixements. S’han especialitzat en mapatge, fulldome i continguts audiovisuals per a festivals i exposicions, a més d’altres projectes per a empreses privades.

Inzist és un artista multidisciplinari que experimenta en el camp del disseny de so i en la música electrònica. En les seves produccions barreja les potencialitats dels descobriments tecnològics moderns i l’ús de sintetitzadors i caixes de ritmes analògics. Això, juntament amb la seva formació acadèmica en gràfica i animació 2D i 3D, el converteix en un artista dinàmic, capaç d’adaptar-se a tipus de projectes diferents i de trobar el seu espai en un ambient de treball format per personalitats diverses amb habilitats diverses.