A la zona de restauració, comerciants del Mercat de Provençals i restaurants de la ciutat oferiran tapes que es podran adquirir directament als locals.
Restaurant Nectari
Jordi Esteve és el xef que comanda dels fogons del Nectari. Va estudiar a la reconeguda escola de cuina i pastisseria Hofmann de Barcelona i ha treballat en algunes de les cuines més importants del país, com per exemple, la del Restaurant de Martín Berasategui, a Sant Sebastià o en el restaurant El Girasol, a Moraira (Alacant), amb dues Estrelles Michelin. També en cuines internacionals com la del restaurant l’Ambroisie a París, amb tres Estrelles Michelin.
Enguany ens presentarà una croqueta de pularda amb emulsió de pebre vermell i una botifarra de pagès amb ceba confitada i cansalada cruixent.
Soler Capella
Tortita de Blat Farcida de Carn de Poltre Rostida 4€
Una refinada tortita de blat lleugerament torrada a la planxa, farcida amb carn de poltre cuinada lentament al estil rostit, acompanyada de formatge cheddar fos, fulles fresques d’enciam, tomàquet madur laminat i ceba caramel·litzada a foc lent. Un equilibri perfecte entre sabors intensos i textures elegants, rematat amb un toc cruixent a cada mos.
Melós de Carn de Poltre amb Parmentier de Patata i Cruixent de Pernil Ibèric 4€
Tendre melós de carn de poltre cuinat a baixa temperatura fins a aconseguir una textura suau i melosa, servit sobre un cremós puré de patata casolà i coronat amb delicades virutes cruixents de pernil ibèric. Una combinació harmoniosa de sabors profunds i textures contrastades.
Fruits secs VG
Falàfel sobre Hummus amb Pico de Gallo, Cigrons Cruixents i Salsa de Iogurt 4€
Falàfels daurats i aromàtics com a element principal, servits sobre una base cremosa d’hummus, amb acompanyament de pico de gallo fresc, cigrons cruixents al forn i un toc final de salsa de iogurt que aporta frescor i equilibri.
Polleria R. Ascaso
Cuixa de Pollastre Camper amb Salsa Teriyaki, Ceba Deshidratada, Tomàquet Cherry i Arroz Basmati 4€
Suculenta cuixa de pollastre camper cuinada a la perfecció, acompanyada d’una delicada salsa teriyaki, ceba deshidratada, tomàquet cherry fresc i un lleuger llit d’arròs basmati. Una combinació d'aromes orientals i textures suau.
La Creperie de Mariöne
La Creperie de Mariöne són la Cora i l’Óscar, una parella apassionada per la gastronomia, l’hospitalitat i tots aquells petits detalls que fan grans moments. Després de molts anys treballant en el món dels esdeveniments i la restauració, van decidir fer realitat un somni: convertir la seva caravana vintage en un foodtruck amb ànima, perfecte per donar un toc especial a casaments i celebracions privades.
Al Petit Mercat de Mercats ens portaran creps de xocolata, dolç de llet, fruites i nata.