Fotografia de Diana Marre

Antropòloga

Catedràtica d’Antropologia Social, directora del Grup de Recerca AFIN i del Laboratori de Prestació de Serveis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

Ha coordinat el màster i el doctorat del Departament d’Antropologia Social i Cultural de la UAB i ha ocupat el càrrec de vicedegana d’Estudis de Grau de la Facultat de Filosofia i Lletres de la mateixa universitat. Especialista en reproducció humana i família, ha estat investigadora principal de diversos projectes i ponent convidada a esdeveniments nacionals i internacionals.

Ha publicat diversos articles, llibres i capítols, entre els quals “Solidarity Exclusion: The Problem of Solidaridad in Spanish Transnational Adoption”. American Anthropologist, 125(1), 9-22 (2023) i “Disappearance via Adoption: On Missing Children in Spain (1936-96)”. A Huttunen, L. i Perl, G. (ed.), An Anthropology of Dissappearance. Politics, Intimacies and the Troubling Question of Knowing, 119-141 (2023), tots dos amb Jessaca Leinaweaver. També, “Suprimir la identidad para ’reparar’ el (mal) origen”. A De Lorenzi, M. (ed.), Derecho a conocer los orígenes de niñas, niños y adolescentes. Una mirada multidisciplinar, 99-118 (2022), amb Chandra Clemente.

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis