Barcelona Metròpolis és una eina per estimular el debat ciutadà sobre les grans qüestions que marcaran el nostre avenir. Volem contribuir a crear pensament i facilitar així la participació dels ciutadans en les decisions que els afecten.

Una bona deliberació democràtica requereix temps i coneixement. En aquests moments de confusió i postveritat, no és informació el que manca. Sovint n’hi ha fins i tot massa. Però no sempre informació equival a coneixement. Per entendre la complexitat del nostre temps, convuls i accelerat, necessitem espais de reflexió pausada, de cocció lenta, on els ciutadans es puguin formar una opinió lliure i entenimentada.

Sabem que el futur es decidirà a les ciutats. Barcelona ha demostrat tenir la creativitat i la força necessàries per esdevenir una metròpolis oberta al món. Però, per la mateixa raó, pateix també els efectes nocius d’una globalització que sovint avantposa els interessos de certes minories extractives als de la comunitat. Volem contribuir al debat sobre com construir ciutat i ciutadania, i com millorar la qualitat de la nostra democràcia.

 • Editor

  Ajuntament de Barcelona

 • Edició i producció

  Consell d’edicions i publicacions

  Direcció de Serveis Editorials. Núria Costa Galobart, directora

 • Direcció

  Milagros Pérez Oliva

 • Coordinació editorial

  Imma Muñinos Cotaina

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis