El Poetry Slam és 50% poesia i 50% interpretació, una competició poètica amb un format àgil, dinàmic i participatiu en què s’estableix una nova relació entre el públic i els poetes. Poetry Slam Barcelona és una plataforma de creació artística contemporània que fa servir la paraula com a element essencial.

El projecte posa la paraula i l’escena al centre de la creació d’una nova proposta cultural, fent servir l’slam i l’ spoken word com a recursos per a treballar i fomentar les habilitats expressives i de comunicació en un espai performatiu.

Poetry Slam Barcelona és també una xarxa social de creadors/poetes que troben en l’ús de la llengua i, en concret, en l’slam de poesia, una eina per al desenvolupament de la seva creativitat i l’eix que articula un espai de relació social i d’intercanvi.

DATES

  • 10 febrer 2024 a les 18 h

Cossos que parlen, gestos amplificats i un públic àvid d’eloqüència i emoció. Slammers i espectadors es troben un cop al mes per construir un museu oral de la creació poética contemporània.

  • 23 març 2024 a les 18h

Un cop al mes els slammers prenen l’escena, i amb ella la paraula i el gest, modelats en l’art de la combinació i la declamació extàtica. Al llarg de la tarda de dissabte els poetes urbans guien el seu públic en un trànsit per les vides i emocions possibles. La clausura del recital literari arriba al capvespre amb l’anunci de la victòria del poeta més valorat pels espectadors.

  • 20 abril 2024 a les 18 h

Per tancar el més literari dels mesos de la ciutat proposem una batalla poètica entre guerrers ocasionals, carregats d’armes efímeres que es consumeixen en tancar els llavis, però que poderoses encenen mes rere mes les passions del públic. Un espai d’encontre literari, d’intercanvi vivencial i d’experiència compartida al voltant de la poesia oral i urbana.

  • 18 maig 2024 a les 22 h

Joglars del segle XXI

  • 9 de juny a les 18 h

Creació a partir de la paraula i l'escena

Horaris

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis