Reportatge Fotogràfic

4 gener

10 Fotografies

Geometria urbana

En aquest recorregut fotogràfic, Barcelona es presenta com un joc elegant de línies, formes i vida urbana. Les instantànies destaquen l’arquitectura majestuosa a través d’una mirada minimalista, simplificada fins a l’essència geomètrica. Els racons emblemàtics de la ciutat es converteixen en una obra d’art, on la figura humana esdevé un element subtil però essencial que interacciona amb l’entorn.

Cada imatge és una declaració artística de la relació entre l’individu i l’entorn urbà. Les línies netes dels edificis creen un marc perfecte per a l’expressió humana, una oportunitat per fer ressaltar l’escala i la fragilitat de l’ésser davant de la grandesa arquitectònica.

Aquest treball ens recorda que la bellesa no només resideix en la complexitat, sinó també en la simplicitat de les línies i les formes que configuren el nostre entorn urbà. A través d’aquesta mirada, se’ns ofereix una perspectiva nova de Barcelona i de la seva interacció amb els qui la fan viure cada dia.

Hotel ibis Styles Barcelona City Bogatell, situat al barri del Poblenou.© Roc Isern

D’esquerra a dreta i de dalt a baix, la parròquia del Patriarca Abraham, a la Vila Olímpica del Poblenou; el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), al Raval; un edifici comercial al carrer de Veneçuela del districte 22@, i el Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). © Roc Isern 

La casa modernista Pere Brias, ubicada a la Gran Via de les Corts Catalanes. © Roc Isern

L’antiga fàbrica Casaramona, actual seu del CaixaForum, a Montjuïc. © Roc Isern 

Casa modernista ubicada al carrer de Pàdua, a tocar de la ronda del General Mitre. © Roc Isern

D’esquerra a dreta i de dalt a baix, l’antiga fàbrica de Ca l’Aranyó, actualment campus de la Comunicació - Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (UPF); el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), al Raval; l’antic cinema Palau Balañá, al barri de Sants, i edificis de la plaça d’Europa de l’Hospitalet de Llobregat. © Roc Isern 

Recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. © Roc Isern 

Escales del recinte del Parc del Fòrum, al límit entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs. © Roc Isern 

Carrer de Meer, a la Barceloneta. © Roc Isern 

Nova escala interior de la Casa Vicens, al carrer de les Carolines del barri de Gràcia. © Roc Isern 

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis