Translator of google :

Existeix un consens generalitzat entre la comunitat científica a l’hora de qualificar el sistema alimentari global actual com a insostenible per a la salut humana i la del planeta. La producció d’aliments genera un terç de les emissions globals de gasos d’efecte hivernacle, i ha estat identificada com la principal causa de la pèrdua de biodiversitat del planeta. En aquest col·loqui ens acostarem de manera holística a la sostenibilitat alimentària i ens farem moltes preguntes: Sabem l’impacte ambiental d’allò que mengem? És el mateix ecològic que sostenible? Són els aliments de proximitat i de temporada la millor opció? Menjar carn és compatible amb la protecció del medi ambient? En definitiva, reflexionarem sobre l’acte polític d’omplir les nostres neveres.

En aquesta conferència, l’expert Xavier Salvadó ens demostrarà com, amb la intenció de ser sostenibles, estem contribuint al problema. Seriosa contradicció propiciada per la intersecció entre els valors ecologistes i les estratègies de màrqueting que se n’aprofiten.

Xavier Salvadó, professor de Ciències Ambientals i doctorat al Programa Ciutat, Territori i Desenvolupament Sostenible de la Universitat Rovira i Virgili.

Schedule

Centre Cívic Casa Golferichs

Address:
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
District:
Eixample
Neighborhood:
la Nova Esquerra de l'Eixample
City:
Barcelona

The newsletter

Subscribe to our newsletter to keep up to date with Barcelona Metròpolis' new developments