InicioEl pessebre tradicional de Barcelona torna al Museu Frederic Marès

El pessebre tradicional de Barcelona torna al Museu Frederic Marès

En aquest any tan extraordinari, l’Associació de Pessebristes de Barcelona torna a encarregar-se de realitzar el pessebre tradicional de Barcelona al Pati del Museu Frederic Marès. Es tracta d’una obra monumental que s’ha gestat en plena pandèmia i que ha comptat amb la participació de nombroses mans especialitzades.

El muntatge d’enguany recorda el paisatge d’una vila costanera del Mediterrani, que posa de manifest com les migracions de fa dos mil anys encara són plenament vigents. Amb aquesta escenificació, es volen apropar les dues ribes de la Mediterrània, amb Tossa de Mar i Palestina unides per l’aigua; un viatge des d’un poble iber i romà de casa nostra fins a l’indret on va néixer Jesús. En aquesta ocasió el pessebre no compta amb cova ni portal, sinó que el naixement se situa al ras, sense ningú que l’hagi acollit. Així mateix també es poden gaudir de molts altres detalls, com les àmfores de vi varades, un dels aliments sagrats de la Mediterrània.

Dates: Del 28 de novembre al 2 de febrer (La Candelera)

Horari: De dimarts a dissabte de 10 a 19 h i diumenges i festius d'11 a 20 h (el 25 de desembre i l'1 de gener, Museu i pessebre, tancats).

Cal reserva prèvia online així com complir amb les normatives sanitàries establertes en cada moment​


*Informació important per a realitzar la visita al Pessebre 

ACCESSOS 
Entrada per la Plaça Sant Iu i sortida pel carrer de Comtes. 

RESGUARD RESERVA 
Heu d'acreditar la reserva amb l'entrada impresa o digital. 

PUNTALITAT 
Evitem cues innecessàries: us demanem que arribeu 5 minuts abans de l'hora que heu reservat. Fins a l'hora en punt no podreu accedir al recinte. 

TEMPS LIMITAT 
La visita té una durada limitada de 30 minuts a comptar des de l'hora per la qual heu fet la reserva. En cap cas es podrà allargar el temps de visita si arribeu amb retard. 

VISITA AL MUSEU 
Aquesta reserva és exclusiva per visitar el Pessebre. Si voleu visitar el Museu Frederic Marès heu de fer la reserva seleccionant l'activitat de Visita Museu.